Ez a vadonatúj játék javítja a háziállatok egészségét és boldogságát... Nem fogod elhinni, mennyire zseniális.

Bogdán Nikoletta | 24/01/2023

Share on facebook
2.2k
Share on twitter
486
Share on telegram
554
Share on pinterest
1021
Share on reddit
286

Tudja meg, miért siet több ezer kisállattulajdonos, hogy megkapja ezt az intelligens új játékot macskáinak és kutyáiknak.

Ha kisállattartó vagy, akkor tudod, mennyire vágyik a kutyád vagy macskád a szeretetedre és a figyelmedre. Könnyű ezt megadni nekik, amikor otthon vagy.

De hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy kedvence úgy érzi, hogy szeretik és gondozzák, amikor órákon át távol van?

Nem utálja a gondolatot, hogy egyedül és elhagyatottnak érezzék magukat?

A Pet Ball Trainer egy amerikai székhelyű startup, amely megoldást hozott létre az Ön számára, hogy kedvence egész nap elkötelezett és boldog maradjon, még akkor is, ha nincs otthon!

Őszintén szólva egészen zseniális…

Mi is ez pontosan?

A projekt szenvedélyes kisállattartók kis csoportjával indult. Rettegtek, hogy egész nap egyedül hagyják háziállataikat unatkozva, magányosan és elválasztási szorongástól szenvedve.

A piacon kapható játékok többsége unalmas volt a háziállatok számára, vagy már az első falattól elpusztult. És egyik játék sem kínálta ugyanazt az izgalmas, boldog-szerencsés játékot, amelyet háziállataik vágynak az együttlétre.

Tehát valami mást készítettek.

A Pet Ball Trainer egy automatizált játéklabda, amely izgalmas, aktív játékba vonzza kedvencét, akárcsak ott voltál!

Mivel pedig 100%-ban nem mérgező és szakadásálló, kedvence egész nap rághatja.

De a Pet Ball Trainer sokkal több, mint egy automatikus dobó labda.

Ez egy okos eszköz, amely felhasználja kutyája természetes vadászösztönét, és egészséges, aktív és soha nem unja őket.

Szóval, miért ragadják meg ennyire az állattartókat?

A Pet Ball Trainer nem igényel emberi hozzájárulást!

Intelligens mozgásérzékelőket használ, amelyek aktiválják a labdát, amint kutyája hozzáér. Intelligens programozási chipje váltogatja a gördülést és a pattogást – ez egy boldog, izgalmas játékot eredményez!

De ez még nem minden! A Pet Ball Trainer integrált figyelemérzékelője addig mozgatja a labdát, amíg kutyája kölcsönhatásba lép vele. Miután a barátod fáradt, a labda kikapcsol, és türelmesen várja, hogy kedvence újra játsszon.

Mi mást kaphatok a kisállat-labda edzőmmel?

A Pet Ball Trainer már könnyű évekkel jobb, mint bármely más kisállat játék. De a Pet Ball Trainer csapata túlmutatott azon, hogy tele van extra lehetőségekkel a kedvence számára:

Vízálló és nyálbiztos – a Pet Ball Trainer könnyen tisztítható, és nem sérül meg a háziállatok nyálában vagy a vízben való gördülésben.

USB-tölthető – könnyű töltés bármilyen eszközről, szabványos USB-porttal.

Hosszú élettartamú akkumulátor – csak egy órás töltés 8 órán keresztül szórakoztatja kutyáját (amíg dolgozik!).

Soha nem akad el – a beépített mozgásérzékelők megakadályozzák, hogy a Pet Ball Trainer elakadjon nem kívánt helyeken, például bútorok között.

100% automatikus működés – a Pet Ball Trainer-nek nincs szüksége emberek segítségére. Háziállata egész nap egyedül használhatja.

Sokat kibír – tartós és szakadásnak ellenálló rugalmas anyagokból készül, amelyek nem fognak szakadni, még erős kutyafajták esetén sem.

100% nem mérgező – a rugalmas teljesen harapható. Nincs benne veszélyes vegyszer.

Macskabarát – nem csak a kutyáinak – a macskája is imádni fogja a Pet Ball Trainer üldözését!

Harapnivaló-zseb – Tegye kutyája kedvenc harapnivalóját az extra zsebbe az izgalom és az öröm érdekében.

A Pet Ball Trainer segítségével kedvencének adhat egy barátot, aki egészségesen, szórakoztatva és aktívan tartja őket távol. Mindig hazajöhet egy boldog kölyökhöz, amely készen áll az Ön szeretetére és gondozására.

Most vegyem meg, vagy várjak?

Várhatott, de a termék már őrülten fogott. A nagy közösségi média csatornák véleményeket tesznek közzé, és a készletek gyorsan fogynak.

Ez a tökéletes pillanat arra, hogy kedvence tökéletes társ legyen. Bár az állomány feltétlenül feltöltődik, a Pet Ball Trainer valószínűleg soha többé nem lesz ilyen mélyen leértékelve.

Vevő figyelmeztetés!

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a Pet Ball Trainer-t közvetlenül a hivatalos szállítótól vásárolja meg. Ez az egyetlen módja annak garantálására, hogy Ön az igazi csúcstechnológiás terméket kapja, és ne valami olcsó leütést. Láttunk már olyan történeteket, amelyek szerint az emberek rendszeres teniszlabdát szereznek ugyanolyan áron.

Hol vehetem meg a Pet Ball Trainer-t?

Most, hogy tud erről a klasszikus kisállat játékról, íme az egyszerű lépések a sajátja megszerzéséhez:

    1. Javasoljuk, hogy rendeljen meg egy eredeti Pet Ball Trainer-t a hivatalos weboldalról itt.
    2. Add oda háziállatodnak, és segít abban, hogy aktív és egészséges maradjon, még akkor is, ha nincs ott.

„A kiskutyám mindig olyan tele van energiával. Folyamatosan jön, és játszani akar a behozott labdával. Most, hogy megvan a Pet Ball Trainer, képes játszani, amíg én dolgozom, és nem kell minden alkalommal megszakítanom drága kis szívét, amikor elfoglalt vagyok.”

„A kutyánk hajlamos félni mindentől, ami új a környezetében. Napokba telik, amíg megszokja az új játékot vagy akár egy bútordarabot. Meglepetésünkre percek alatt a Pet Ball Trainer-rel játszott. Olyan, mintha mindig kész játékostársat kaptunk volna neki!”

„Ez a kisállat labda nagyon klassz! Semmi sem vonja macskám figyelmét 5 percnél tovább, de addig játszik a Pet Ball Trainer-rel, amíg teljesen ki nem merül. Csak akkor kezdhet el játszani, amikor csak akar. A húgom velem hagyta a macskáját, miközben kirándult, és ő is nagyon szerette! Kötelező kisállat-játék!”

Különleges ajánlat

Frissítés – röviddel a cikk közzététele után az egyik legnagyobb, a kedvtelésből tartott állatok gondozását végző közösségi média-befolyásoló véleményt írt. Ennek eredményeként több száz ügyfél használta a korlátozott ideig tartó promóciót. Tehát siessen, mielőtt eltűnik ez az 50%-os KEDVEZMÉNY, és meg kell várnia egy új tétel előállítását, és teljes árat kell fizetnie.