Dit gloednieuwe speeltje verbetert de gezondheid en het geluk van je huisdieren... Je zult niet geloven hoe geniaal het is

Maya Mater | 24/01/2023

Share on facebook
2.2k
Share on twitter
486
Share on telegram
554
Share on pinterest
1021
Share on reddit
286

Ontdek waarom duizenden huisdiereigenaren zich haasten om dit intelligente nieuwe speeltje voor hun katten en honden aan te schaffen.

Als je een huisdiereigenaar bent, dan weet je hoezeer je hond of kat hunkert naar je liefde en aandacht. Het is makkelijk om ze dat te geven als je thuis bent.

Maar hoe kan je ervoor zorgen dat je huisdier zich geliefd en verzorgd voelt als je urenlang weg bent?

Vind je het niet vreselijk als ze zich alleen en in de steek gelaten voelen?

Pet Ball Trainer is een Amerikaanse startup die een oplossing heeft bedacht om je huisdier de hele dag bezig en gelukkig te houden, zelfs als je niet thuis bent!

Eerlijk gezegd, het is vrij geniaal …

Wat is het precies?

Het project begon met een kleine groep gepassioneerde huisdiereigenaren. Ze vonden het vreselijk om hun huisdieren de hele dag alleen te laten, verveeld, eenzaam, en lijdend aan verlatingsangst.

De meeste speeltjes op de markt waren saai voor huisdieren, of werden bij de eerste hap al vernietigd. En geen van de speeltjes bood hetzelfde opwindende, vrolijke spel waar hun huisdieren zo naar verlangden als ze samen waren.

Dus maakten ze iets anders.

Pet Ball Trainer is een automatische speelbal die je huisdier betrekt in opwindend, actief spel, net alsof jij erbij bent!

En omdat hij 100% niet-giftig en scheurbestendig is, kan je huisdier er zonder zorgen de hele dag op kauwen.

Maar Pet Ball Trainer is veel meer dan alleen een automatische werpbal.

Het is een slim gadget dat inspeelt op de natuurlijke jachtinstincten van je hond, en houdt hem gezond, actief en nooit verveeld.

Dus, waarom zijn huisdiereigenaren zo geobsedeerd door het?

De Pet Ball Trainer vereist geen menselijke inbreng. Het is volledig handsfree!

Het maakt gebruik van intelligente bewegingssensoren die de bal activeren zodra je hond hem aanraakt. Zijn slimme programmeerchip zal afwisselend rollen en stuiteren – wat zorgt voor een vrolijk, opwindend spel!

Maar dat is nog niet alles! De Pet Ball’s geïntegreerde bewustzijnsdetector zorgt ervoor dat de bal blijft rollen zolang je hond ermee in aanraking komt. Zodra je vriend moe is, schakelt de bal uit en wacht geduldig tot je huisdier weer wil spelen.

Wat krijg ik nog meer met mijn Pet Ball Trainer?

De Pet Ball Trainer is al lichtjaren beter dan elk ander speeltje voor huisdieren. Maar het team van de Pet Ball Trainer heeft er nog een schepje bovenop gedaan door de bal vol te stoppen met extra functies voor je huisdier:

Waterdicht en speekselvrij – De Pet Ball Trainer is gemakkelijk schoon te maken en raakt niet beschadigd door speeksel van je huisdier of het rollen door water.

USB-oplaadbaar – Eenvoudig opladen met elk apparaat met een standaard USB-poort.

Batterij met lange levensduur – Na slechts 1 uur opladen heeft je hond 8 uur lang plezier (terwijl jij aan het werk bent!).

Nooit vast – Ingebouwde bewegingssensoren zorgen ervoor dat de Pet Ball Trainer niet vast komt te zitten op ongewenste plaatsen, zoals tussen meubels.

100% automatische actie – De Pet Ball Trainer heeft geen hulp van mensen nodig. Je huisdier kan hem de hele dag alleen gebruiken.

Gebouwd om lang mee te gaan – Gemaakt van duurzame en scheurbestendige elastische materialen die niet scheuren, zelfs niet bij sterke hondenrassen.

100% Niet-Toxisch – Het elastiek is volledig veilig om in te bijten. Geen gevaarlijke chemicaliën.

Kattenvriendelijk – Niet alleen voor je honden – ook je kat zal graag achter de Pet Ball Trainer aanzitten!

Snack Pocket – Stop de favoriete snack van je hond of wat catnip in de extra zak voor extra opwinding en plezier.

Met de Pet Ball Trainer geeft je je huisdier een vriendje dat hem of haar gezond, bezig en actief houdt als je weg bent. Je kunt altijd thuiskomen bij een gelukkige pup die klaar is voor jouw liefde en zorg.

Moet ik nu kopen of wachten?

Je zou kunnen wachten, maar het product slaat nu al aan als een gek. Grote social media kanalen plaatsen reviews en de voorraad is snel op.

Dit is het perfecte moment om je huisdier de perfecte metgezel te geven. Hoewel de voorraad zeker aangevuld zal worden, zal de Pet Ball Trainer waarschijnlijk nooit meer zo diep afgeprijsd worden.

Waarschuwing voor de koper!

Zorg ervoor dat je de Pet Ball Trainer direct bij de officiële leverancier koopt. Dit is de enige manier om te garanderen dat je het echte high-tech product krijgt en niet een of andere goedkope knock-off. We hebben al verhalen gezien van mensen die een gewone tennisbal kregen voor dezelfde prijs.

Waar kan ik de Pet Ball Trainer krijgen?

Nu je dit coole speeltje kent, zijn hier de eenvoudige stappen om het jouwe te krijgen:

    1. We raden aan om een originele Pet Ball Trainer te bestellen van de officiële website hier.
    2. Geef het aan je huisdier en help het om actief en gezond te blijven, zelfs als je er niet bent.

“Mijn puppy is altijd zo vol energie. Ze blijft maar komen met haar apporteerbal vragen om te spelen. Nu we de Pet Ball Trainer hebben, kan ze spelen terwijl ik werk en hoef ik haar kostbare hartje niet te breken telkens als ik bezig ben.”

“Onze hond heeft de neiging bang te zijn voor alles wat nieuw is in zijn omgeving. Het duurt dagen voordat hij gewend is aan een nieuw speeltje of zelfs een meubelstuk. Tot onze verbazing speelde hij binnen een paar minuten met de Pet Ball Trainer. Het is alsof we hem een altijd-klaar speelkameraadje hebben gegeven!”

“Deze Pet Ball is zo cool! Niets houdt de aandacht van mijn kat langer dan 5 minuten vast, maar hij blijft met de Pet Ball Trainer spelen tot hij helemaal uitgeput is. Hij kan gewoon beginnen spelen wanneer hij wil. Mijn zus liet haar kat bij mij achter terwijl ze op reis was en ze vond het ook geweldig! Must-have speeltje voor huisdieren!”

Speciale aanbieding

Update – Kort nadat dit artikel werd geplaatst, plaatste een van de grootste influencers op de sociale media voor huisdieren een recensie. Als gevolg hiervan hebben honderden klanten gebruik gemaakt van de beperkte tijd promo. Dus haast je voordat deze 50% korting weg is en je moet wachten op een nieuwe batch die geproduceerd wordt en de volle prijs moet betalen.