Denne splitter nye leken forbedrer kjæledyrets helse og lykke ... Du vil ikke tro hvor genial den er

Irene Mathisen | 24/01/2023

Share on facebook
2.2k
Share on twitter
486
Share on telegram
554
Share on pinterest
1021
Share on reddit
286

Finn ut hvorfor tusenvis av kjæledyrseiere skynder seg å skaffe seg dette intelligente nye leketøyet til kattene og hundene sine.

Hvis du er en dyreeier, vet du helt sikkert hvor mye hunden eller katten din krever av kjærlighet og oppmerksomhet. Det er lett å gi dem det når du er hjemme.

Men hvordan kan du sørge for at kjæledyret ditt føler seg elsket og ikke bryr seg om når du er borte i timevis om gangen?

Hater du ikke tanken på at de føler seg alene og forlatt?

Pet Ball Trainer er en amerikansk oppfinnelse som har skapt en løsning for å holde kjæledyret engasjert og lykkelig hele dagen, selv når du ikke er hjemme!

Ærlig talt er det ganske genialt…

Hva er det egentlig?

Prosjektet startet med en liten gruppe lidenskapelige dyreeiere. De gruet seg til å la kjæledyrene være alene hele dagen kjedelige, ensomme og lidende av separasjonsangst.

De fleste leker som var tilgjengelige på markedet var kjedelige for kjæledyr, eller ble ødelagt fra den aller første biten. Og ingen av lekene tilbød den samme spennende, lykkelige turen som kjæledyrene deres ønsket seg fra å være sammen.

Så de lagde noe annerledes.

Pet Ball Trainer er en automatisert lekeball som engasjerer kjæledyret ditt i spennende, aktivt spill, akkurat som om du var der!

Og fordi det er 100% giftfritt og rivebestandig, kan kjæledyret ditt tygge på det hele dagen uten bekymring.

Men Pet Ball Trainer er mye mer enn bare en automatisk kaste ball.

Det er en smart innretning som tar i bruk hundens naturlige jaktinstinkter, og holder dem sunne, aktive og gjør at de aldri kjeder seg.

Så hvorfor er dyreeiere så besatt av det?

Pet Ball Trainer krever ingen menneskelige innspill. Det er helt håndfritt!

Den bruker intelligente bevegelsessensorer som aktiverer ballen så snart hunden din berører den. Den smarte programmeringsbrikken vil veksle mellom å rulle og sprette – noe som gir et lykkelig og spennende spill!

Men det er ikke alt! Pet Ball’s integrerte bevissthetsdetektor vil holde ballen rullende så lenge hunden din samhandler med den. Når vennen din er sliten, slår ballen seg av og venter tålmodig på at kjæledyret ditt skal spille igjen.

Hva annet får jeg med min kjæledyrballtrener?

Pet Ball Trainer er allerede lysår bedre enn noe annet kjæledyrsleketøy. Men Pet Ball Trainer-teamet har gått ut for å pakke det fullt av ekstra funksjoner for kjæledyret ditt:

Vanntett og spyttesikker – Pet Ball Trainer er enkel å rengjøre og blir ikke skadet av kjæledyrets spytt eller rullende gjennom vann.

USB-oppladbar – Enkel lading fra alle enheter med en standard USB-port.

Langvarig batteri – Bare 1 times lading gir hunden din 8 timers moro (mens du er på jobb!).

Blir aldri fast – Innebygde bevegelsessensorer holder Pet Ball Trainer borte fra å sitte fast på uønskede steder som mellom møbler.

100% Automatisk Handling – Pet Ball Trainer trenger ikke hjelp fra folk. Kjæledyret ditt kan bruke det alene hele dagen.

Bygget For Holdbarhet – Laget av slitesterke og tårefaste elastiske materialer som ikke vil rive, selv med sterke hunderaser.

100% Giftfri – Strikken er helt trygg å bite på. Ingen farlige kjemikalier.

Kattevennlig – Ikke bare for hundene dine – Katten din vil elske å jage Pet Ball Trainer også!

Godbit Lager – Legg hundens favorittmatbit eller litt kattemynte i den ekstra lommen for ekstra spenning og glede.

Med Pet Ball Trainer kan du gi kjæledyret ditt en venn som vil holde dem sunne, underholdt og aktive mens du er borte. Du kan alltids komme hjem til en lykkelig valp som er klar for din kjærlighet og omsorg.

Bør Jeg Kjøpe Eller Vente?

Du kan vente, men produktet selger allerede som en galning. Store sosiale mediekanaler legger ut anmeldelser og lageret går snart tomt.

Dette er det perfekte øyeblikket for å få kjæledyret ditt til den perfekte følgesvenn. Mens lager absolutt vil bli etterfylt, vil Pet Ball Trainer sannsynligvis aldri bli så billig igjen.

Kjøperes advarsel!

Forsikre deg om at du kjøper Pet Ball Trainer direkte fra den offisielle leverandøren. Dette er den eneste måten å garantere at du får det virkelige høyteknologiske produktet og ikke noe billig avslag. Vi har allerede sett historier om at folk får en vanlig tennisball til samme pris.

Hvor jeg kan få denne Pet Ball Trainer?

Nå som du vet mere om dette kule kjæledyrleketøyet, er dette de enkle trinnene for å få deg:

    1. Vi anbefaler å bestille en original Pet Ball Trainer fra det offisielle nettstedet her.
    2. Gi den til kjæledyret ditt og hjelp det til å holde seg aktiv og sunn, selv når du ikke er der.

“Valpen min er alltid så full av energi. Hun fortsetter å komme rundt med hentekulen sin og ber om å spille. Nå som vi har Pet Ball Trainer, kan hun spille mens jeg jobber, og jeg trenger ikke å knuse det dyrebare lille hjertet hennes hver gang jeg er opptatt.”

“Hunden vår har en tendens til å være redd for alt nytt i sitt miljø. Det tar ham dager for å bli vant til et nytt leketøy eller til og med et møbel. Til vår overraskelse spilte han med Pet Ball Trainer i løpet av få minutter. Det er som om vi fikk ham en alltid klar spillvenn!”

“Denne kjæledyrballen er så kul! Ingenting holder kattens oppmerksomhet i mer enn 5 minutter, men han bare fortsetter å leke med Pet Ball Trainer til han er helt utmattet. Han kan bare begynne å spille når han vil. Søsteren min la katten sin med meg mens hun var på tur, og hun elsket den også! Dette er virkelig et “must have” kjæledyrleketøy!”

Spesialtilbud

Oppdatering – Kort tid etter at denne artikkelen ble lagt ut, la en av de største influenserne på sosiale medier innen dyrepleie ut en anmeldelse. Som et resultat har hundrevis av kunder benyttet seg av den begrensede tidskampanjen. Så skynd deg før denne 50% RABATTTEN er borte, og du må vente på at en ny batch skal produseres og må betale full pris.