Această nouă jucărie are grijă de sănătatea & bunăstarea animalelor voastre de companie… Nu vă va veni să credeți cât de ingenioasă este

Alexandra Marian | 24/01/2023

Share on facebook
2.2k
Share on twitter
486
Share on telegram
554
Share on pinterest
1021
Share on reddit
286

Descoperă de ce mii de proprietari se grăbesc să cumpere această nouă jucărie inteligentă pentru câini și pisici.

Dacă ai un animal de companie, atunci știi cât de mult vrea câinele tău sau pisica ta iubire și atenție. E ușor să le oferi asta când ești acasă.

Dar cum te poți asigura că animalul tău se simte iubit când nu stai acasă cu orele?

Nu vă bate gândul că poate se simte singur sau abandonat?

Pet Ball Trainer este un startup din SUA care a creat o metodă de a-i ține ocupați și fericiți toată ziua, chiar și când nu ești acasă!

Pe bune, e chiar foarte ingenios…

Ce este mai exact?

Proiectul a fost lansat de un mic grup de proprietari de animle foarte pasionați. Lor nu le-a plăcut gândul că animalele lor sunt singuri toată ziua și se plictisesc sau se că se tem că au fost abandonate.

Majoritatea jucăriilor de pe piață nu le-ai stârnit interesul animalelor sau au fost distruse după prima mușcătura. Și niciuna dintre jucării nu a putut înlocui joaca pe care o aveau cu stăpânii lor.

Așa că ei au făcut ceva mai diferit.

Pet Ball Trainer este o minge electronică care vă provoacă animalul la joacă de parcă ați chiar acolo!

Și deoarece este dintr-un material 100% non-toxic și rezistent la rupere, animalul vostru poate s-o roadă toată ziua fără griji.

Însă Pet Ball Trainer e mai mult decât o minge electronică.

E un smart gadget care se folosește de instinctele de vânătoare ale câineli vostru și îl menține activ și are grijă de sănătea lui în acest fel.

Deci, de ce sunt proprietarii atât de înnebuniți după ea?

Pet Ball Trainer nu necesită intervenția unui om. E complet hands free!

Ea folosește senzori de mișcare inteligenți care activează mingea de îndată ce câinele vostru o atinge. Chipul inteligent îi va alterna mișcările între rostogolire și sărituri – provocând câinele la joacă!

Dar asta nu e tot! Pet Ball folosește un detector de atenție în baza căruia va continua să se rostogolească atât timp cât câinele interacționează cu ea. Odată ce câinele a obosit, mingea se va opri și va aștepta să fie atinsă din nou.

Ce altceva pot să mai fac cu Pet Ball Trainer?

Pet Ball Trainer este mult mai avansat decât oricare altă jucărie pentru animale. Însă echipa Pet Ball Trainer a făcut eforturi pentru a adăuga multe funcții suplimentare:

Impermeabil – Pet Ball Trainer este ușor de curățat și nu va fi afectat de saliva animalului sau de apă dacă întră în contact cu aceasta.

Încărcare prin USB – Se poate încărca cu ușurință de la orice dispozitiv cu un port USB standard.

Baterii de lungă durată – O oră de încărcare este suficientă pentru a oferi câinelui vostru 8 ore de distracție (în timp ce tu ești la servici!).

Nu rămâne blocată – Senzorii de mișcare incorporați se vor asigura că Pet Ball Trainer nu vă rămâne blocat în locuri inaccesibile, precum mobilierul.

Acționează 100% automat – Pet Ball Trainer nu are nevoie de ajutor de la persoane. Animalul vostru de companie îl poate folosi de unul singur toată ziua.

Făcut să reziste – Este făcut din materiale elastice rezistente care nu se rup, chiar și dacă este vorba de o rasă de câine mai mare.

100% non-toxică – Elasticul nu conține chimicale periculoase și poate fi mușcat fără a comporta un pericol pentru animal.

Ideal și pentru pisici – Nu este doar pentru câini – Și pisica voastră se poate bucura de Pet Ball Trainer!

Buzunar pentru gustări – Puteți pune gustarea favorită a câinelui sau puțină iarba mâței în buzunarul mingii ca o mică recompensă.

Folosind Pet Ball Trainer, puteți oferi animalelor voastre un prieten care îi menține activi, îi va distra și va avea grijă de sănătatea lor cât timp voi sunteți plecați. Veți putea reveni acasă și să fiți întâmpinați de un cățel fericit care abia așteaptă să vă ocupați de el.

Ar trebui să-l cumpăr acum sau să aștept?

Ai putea aștepta, însă produsul a prins deja foarte bine la public. Canalele mari de pe rețelele de socializare deja postează recenzii despre produs și stocul se epuizează rapid.

Este momentul perfect pentru a-i oferi animalului un prieten nou. Deși stocul cu siguranță se va reaproviziona, e foarte posibil ca Pet Ball Trainer să nu mai aibă un astfel de discount ca acum.

În atenția cumpărătorilor!

Asigurați-vă că achiziționați Pet Ball Trainer direct de pe site-ul oficial al furnizorului. Aceasta este singura metodă de a garanta că veți obține acest produs care folosește tehnologii de ultimă oră și nu o imitație ieftină. Am întâmpinat cazuri în care unele persoane au primit o minge de tenis normală la același preț.

De unde pot cumpăra Pet Ball Trainer?

Acum că ați aflat despre această nouă jucărie, aici sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:

    1. Vă recomandăm să face comanda pentru un Pet Ball Trainer de pe site-ul oficial de aici.
    2. Dați-le jucăria și ajută-i să fie activi și sănătoși, chiar și când nu sunteți acasă.

„Câțelul meu e mereu plin de energie. Ea tot vine la mine să cu mingiuța ei ca să ne jucăm. Acum că avem un Pet Ball Trainer ea se poate juca cât timp eu lucrez și nu mai trebuie să îi frâng inima pentru că o refuz din cauză că sunt ocupată.”

„Câinele nostru e foarte fricos când întâmpină ceva nou. Îi ia câteva zile să se acomodeze cu o nouă jucărie sau chiar și o piesă de mobilier. Spre surprinderea noastră, el a început să se joace cu Pet Ball Trainer în doar câteva minute. E ca și gând i-am fi cumpărat un prieten de joacă!”

„E atât de tare jucăria asta! Nimic nu-i poate distrage atenția pisicii mele pentru mai mult de 5 minute, însă se tot joacă cu Pet Ball Trainer până e extenuată. El se poate juca oricând dorește. Sora mea mi-a lăsat pisica cât timp a fost plecată într-o căsătorie și i-a plăcut de minune! E un must-have!”

Ofertă specială

Actualizare – La scurt timp după postarea acestui articol, unul dintre cei mai mari influențatori de pe rețele pentru animale de companie a postat o recenzie. Ca urmare, sute de clienți au profitat de promoția limitată. Așă că grăbește-te până nu dispare discountul de 50% și să nu trebuiască să aștepți după un nou loc care va fi disponibil doar la preț complet.